Se målen från matchen. Foto: Nicklas Elmrin / BILDBYRÅN

Jätteskrällen: Häcken utslaget ur svenska cupen

Efter 1–1 hemma i det avgörande mötet med BP är fjolårsvinnaren Häcken utslaget ur svenska cupen.

En rejäl missräkning för storklubben.

Talangen Wilmer Odefalks 1–1-mål i slutet av första halvlek blev målet som skickade ut Hisingslaget. BP vann gruppen på sju poäng – tre poäng före Häcken.

Ännu jobbigare för Häcken var att 1-0-skytten Ali Youssef tvingades utgå i den 40:e minuten med ett lindat högerlår.

Även förra årets succélag Värnamo är utslagna efter 0–1 mot Halmstad. Det efter målvakten Jonathan Rasheeds jättetabbe.

– Det är en försenad julklapp, rakt upp i plan av Jonathan Rasheed, kommenterade TV4-experten Erik Edman.