Jordan Larsson. Arkivbild. Foto: Bildbyrån

Jordan Larsson derbyhjälte i Moskva

Jordan Larsson gjorde matchens enda mål då hans Spartak Moskva derbyslog CSKA. 23-åringen ryckte förbi sin motståndare på högerkanten, tog sig in i straffområdet och stänkte in bollen.

– Det är det här man drömmer om, säger han till Fotbollskanalen.

Jordan Larssons succé i den ryska ligan fortsätter. I dagens derby gjorde han sitt 13:e ligamål för säsongen och blev stor hjälte i hemmaderbyt.

CSKA:s Ilzat Akhmetov tog rött kort i den 37:e minuten, men 0-0 stod sig till paus. Sju minuter in i den andra halvleken klev Larsson fram med sitt snygga solomål.

– Det är det här man drömmer om när man går ut och spelar ett derby. Jag vill, som anfallare, alltid göra mål och det sitter lite finare när det även är det avgörande. Det var en jättefin vinst, då vi jagar en Champions League-plats, säger Larsson.

Laget jagar Champions League och Larsson själv jagar skytteligasegern då han just nu är trea i den, tre mål bakom ledande Sardar Azmoun från Zenit.

Spartak Moskva är tabelltrea, åtta poäng från ledande Zenit.