Matchen slutade oavgjort och det är helt öppet inför returmötet. Foto: Bildbyrån

Oavgjort efter den första semifinalen mellan PSG och Barcelona

Den första Champions League-semin mellan PSG och Barcelona slutade oavgjort.

Varsitt nickmål i den första halvleken fastställde slutresultatet till 1-1.

Det är nu helt öppet inför returmötet den 2 maj.

Det var bortalaget Barcelona som tog ledningen i matchen.

Jennifer Hermoso mötte ett inlägg med pannan och nickade snyggt in 1-0 framför en utrusande PSG-målvakt.

Men det dröjde inte länge innan kvitteringen skulle komma.

I den 21:a matchminuten fick PSG en hörna som backen Alana Cook nickade in från nära håll.

PSG var sedan nära att ta ledningen strax innan halvtid men PSG-anfallaren Katotos avslut träffade insidan av stolpen och den första halvleken slutade oavgjort.

Jämn halvlek

Den andra halvleken blev betydligt jämnare när båda lagen jagade ett ledningsmål.

Barcelona spelarna ropade på straff efter en handsituation men domaren valde att fria. På den efterföljande hörnan kom man till ett farligt avslut men PSG kunde få undan bollen.

Mot slutet av matchen blev båda lagen mer försiktiga och inga riktigt heta målchanser skapades. Matchen slutade 1-1 och det är nu helt öppet inför returmatchen som spelas den andra maj.

ARKIV: Chelsea klart för semifinal i Champions League (31 mars)