Norrköpings Jordan Larsson firar Foto: Bildbyrån

Jordan Larsson gav Peking efterlängtad seger

Norrköping bortabesegrade Örebro med 2-1 och inkasserade därmed sin andra seger för säsongen. Stor segerorganisatör blev Jordan Larsson som gjorde det avgörande målet.

Norrköping besegrade Örebro borta med 2-1 i den nionde omgången.

Norrköping fick den bästa starten när Simon Thern försökte med ett avslut. Och det blev startskottet för en resa mot en seger för Peking.

Men bortalaget, som enbart har en vinst denna säsong, fick en smakstart. Alexander Fransson kunde i den fjärde matchminuten, och i sin hundrade allsvenska match, ge bortalaget ledningen. Inte alls ett orättvist mål då Norrköping fortsatte med hög press mot hemmamålet.

Carlos Strandberg kunde kvittera för Örebro i inledningen av den andra akten. Målet kom som en kalldusch för Norrköping som haft ett kraftigt spelövertag.

Jordan Larsson frälste

Norrköpings segermål kom med halvtimmen kvar att spela. Jordan Larsson blev stor matchhjälte när han på ett inlägg slog in 2-1 till Peking.

Det var en del farliga chanser efter Larssons avgörande mål men målproduktionen slutade alltså där.

Norrköping klättrade i och med den efterlängtade segern till nionde plats medan Närkelaget är stationerade på trettonde plats.