Alvaro Morata och Dejan Kulusevski. Foto: Bildbyrån.

Juventus förlorade – fick tre mål bortdömda

Alvaro Morata gjorde tre mål – Barcelona gjorde två.

Men Juventus-anfallaren fick samtliga mål bortdömda.

Ousmane Dembele och Lionel Messi gjorde mål för den spanska klubben.

Lionel Messi drog en diagonalpassning till Ousmane Dembele i den 14:e minuten. Från högerkanten tog han sig in banan, skottfintade med vänsterfoten och drog sedan till med högerdojan. Bollen styrdes in i mål av försvarare i Juventus.

Tre bortdömda mål

Alvaro Morata kvitterade omgående. Men målet dömdes bort för offside.

En kvart senare nätade Morata igen. Återigen dömdes målet bort för offside.

I den 55:e minuten fick Morata in ännu en boll i mål. Även det målet dömdes bort.

Messi nätade på straff

Den 28-årige anfallaren, som är född i Spanien, fick i stället se Messi fastställa slutresultatet 2-0. Argentinaren drog in en straff i den 87:e minuten.

Dejan Kulusevski startade för Juventus, men byttes ut i den 75:e minuten. Den italienska klubben stod upp bra i första halvlek, men hade problem i andra halvlek.