Kenny Dalglish har vårdats på sjukhus. Foto: Paul Ellis/AFP/TT

Kenny Dalglish utskriven från sjukhuset

Uppdaterad
Publicerad

Liverpool-legendaren Kenny Dalglish blev utskriven från sjukhuset på lördagen efter att tidigare ha testat positivt för coronaviruset, skriver Sunday Post enligt AFP.

Han hyllar sjukvårdspersonalen efter besöket.

– De var helt fantastiska. Vi är väldigt lyckligt lottade som har dem, och jag önskar dem lycka till medan de jobbar outtröttligt för att hjälpa landet genom den här pandemin, säger Daglish till Sunday Post.

Beskedet om att 69-åringen var smittad och inlagd på sjukhus kom i fredags. Redan då stod det dock klart att han var symptomfri. Han hade förts till sjukhuset redan två dagar tidigare, i onsdags, för en infektion som krävde antibiotikabehandling. Där testades han även för sjukdomen covid-19.

Dalglish är en av Liverpools främsta spelare genom tiderna. Han tillhörde fotbollsklubben i 13 år mellan 1977 och 1990 och vann bland annat åtta ligatitlar som spelare och tränare i klubben.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Corona och idrott

Mer i ämnet