Mohanad Jeahze byter Mjällby mot Hammarby. Foto: Bildbyrån

Klart: Hammarby värvar Jeahze från Mjällby

Uppdaterad
Publicerad

Hammarby förstärker försvarslinjen.

Klubben har gjort klart med vänsterbacken Mohanad Jeahze från Mjällby.

– Med Mohanad får vi in en ytterback med fin vänsterfot och mycket attityd, säger sportchef Jesper Jansson.

Mohanad Jeahze har gjort en fin säsong med Mjällby. Men på allsvenska transfersfönstrets sista dag lämnar han klubben. Vänsterbacken har skrivit på för Hammarby.

– Hammarby är Sveriges största klubb och det känns jättekul att vara här. Under Stefan Billborn spelar Hammarby Sveriges finaste fotboll, och det är klass på varje position i det här laget, säger Jeahze till Hammarbys hemsida.

Kontrakt på tre och ett halvt år

Jeahze har skrivit på för tre och ett halvt år med klubben.

– Vi har följt Mohanad noga under en längre period, och han har haft en fantastisk utveckling under de senaste ett och ett halvt åren. Han har flera fina egenskaper och vi är väldigt glada och stolta att han valde att komma till Hammarby. Det är en spelare som kommer bidra mycket till vårt spel, inte minst med sin fina vänsterfot och hans attityd på planen, säger Bajens sportchef Jesper Jansson.

KLIPP: Sirius sänkte Hammarby – efter dubbla straffar (22 augusti 2020)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.