Foto: Bildbyrån

Klart: Skyttekungen Lasse Vibe återvänder till IFK Göteborg

Uppdaterad
Publicerad

Lasse Vibe gjorde 31 mål på 56 matcher för IFK Göteborg mellan åren 2013-2015. Sedan lämnade han för engelska Brentford. Nu är han tillbaka i Blåvitt.

– Oerhört kul att vara här igen. Magkänslan och ett antal bra samtal avgjorde mitt val av klubb, säger han till klubbens hemsida.

Anfallaren Lasse Vibe spelade i IFK Göteborg under åren 2013-2015 innan han gick till engelska Brentford. Nu är han tillbaka iklubben. Under onsdagen presenterades den danske stjärnan.

– Oerhört kul att vara här igen. Magkänslan och ett antal bra samtal avgjorde mitt val av klubb, säger han till klubbens hemsida.

Inte i matchform

Vibes kontrakt sträcker sig över ett år med option på ytterligare ett. Vibe kommer närmast från kinesiska Changchun Yatai.

– Matchformen är inte på plats, den får jag jobba på med start redan torsdag. Första träningen med övriga i laget blir på fredag, säger Vibe till hemsidan.

IFK Göteborg förlorade premiärmatchen i årets allsvenska mot AFC Eskilstuna med 1-2.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.