Kulusevskis succé fortsätter – målskytt igen

Dejan Kulusevski är glödhet.

Under lördagsförmiddagen svarade svensken för ett klassmål i Tottenhams 4–0-seger borta mot Leeds.

Formsvaga Tottenham med fyra förluster på sina fem senaste Premier League matcher, åkte under lördagen till Elland Road för att möta Leeds.

Dejan Kulusevski har fått stort förtroende av Antonio Conte sedan han anslöt från Juventus och fick åter igen starta tillsammans med Harry Kane och Heung-MinSon i anfallet.

Knappt tio minuter stod på matchklockan när Tottenham tog ledningen genom Matt Doherty. Fem minuter senare var det dags för Dejan Kulusevski att leverera på nytt. 21-åringen fick bollen, vek inåt och placerade snyggt in 2-0, svenskens  andra Premier League-mål.

I den 27:e matchminuten utökade Harry Kane ledningen till 3-0 och i den 85:e minuten fastställde Heung-MinSon slutresultat när han tog emot en fin passning från Kane.

Kulusevski byttes ut i den 78:e minuten.