Hedvig Lindahl åkte på sin första förlust i Atletico Madrid. Foto: Bildbyrån

Första förlusten för Lindahl efter comebacken

Hedvig Lindahls fina svit är över.

Första förlusten för Atletico Madrid med svenskan i målet kom på torsdagskvällen.

Levante vann med 3-0.

Hittills har Hedvig Lindahls comeback i nya klubben varit en succé. Lindahl gjorde sin första match i nya klubben 13 januari när man besegrade Barcelona i spanska supercupen. Den segern har följts upp av ytterligare tre vinster. Men topplaget Levante blev för tufft.

21 minuter in i första halvleken fick Lindahl släppa in första bollen när argentinskan Estefania Banini nätade.

Fem minuter in i andra fick Lindahl åter se bollen gå in i målet bakom henne. Alba Redondo ökade på Levantes ledning. 23 minuter senare utökade samme Redondo ytterligare och Levante vann med 3-0.