Lindelöf har lämnat Västerås för Manchester. Foto: TT

Lindelöf åkte till England i privatplan

Uppdaterad
Publicerad

Under dagen har Viktor Nilsson Lindelöf åkt till England i ett privatplan från Västerås för att förbereda sig för en omstart av Premier League.

I England väntar sedan två veckors karantän där familjen bara är tillåten en timmes frisk luft per dag. Först efter det kan Lindelöf eventuellt vara tillbaka i träning med Manchester United, skriver Aftonbladet.

Nilsson Lindelöf har tränat med Västerås SK under vistelsen i Sverige.

Corona och idrott

Det är fortfarande oklart när engelska Premier League och italienska Serie A kan återuppta sina säsonger. 

Premier League hann med 28-29 omgångar av 38 innan serien avbröts i mars.

Hysén om pausen i Premier League: ”Förbannelse vilar över Liverpool” (4 maj 2020)

Fifa utreder Fernandes-övergången

Fifa utreder mittfältaren Bruno Fernandes övergång från Sporting Lissabon till Manchester United efter en anmälan från portugisens förra klubb Sampdoria, skriver det internationella fotbollsförbundet i ett uttalande.

25-åringen värvades till Premier League-klubben i januari för motsvarande 584 miljoner kronor. Nu vill Sampdoria få en del av de pengarna. Sampdoria hävdar att man skrev in en vidareförsäljningsklausul på 10 procent när man sålde Fernandes till Sporting 2017.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Corona och idrott

Mer i ämnet