Se den osannolika missen av Darwin Nunez Foto: Viaplay

Liverpools Darwin Nunez försvaras av Jürgen Klopp efter dråpliga missen

Liverpools Darwin Nunez blev huvudperson i storsegern mot Toulouse.

Efter ett spektakulärt förarbete stod uruguayanen för en lika spektakulär miss.

– Det var lite slapstick, säger tränaren Jürgen Klopp.

Se Nunez osannolika miss i klippet i toppen av artikeln.

Liverpool körde över Toulouse med 5–1 i Europa League. Nunez blev målskytt i första halvlek men det var det han gjorde i den 65:e minuten som skapade de största rubrikerna.

Europa League

Efteråt försvaras han av sin tränare Jürgen Klopp.

– Ärligt talat, jag kunde inte bry mig mindre just nu. Allt han gjorde innan var extremt övertygande. Det var en perfekt situation, säger Klopp.

Anfallsstjärnan Mohamed Salah blev i och med sitt mål i matchen den Premier League-spelare som gjort flest mål i Europa-sammanhang, 43 stycken.

Liverpool toppar sin Europa League-grupp efter tre raka segrar.

Hör Liverpools tränare Jürgen Klopp om Darwin Nunez uppmärksammade miss. Foto: AP