Malmö FF är vidare i Champions League-kvalet Foto: Bildbyrån

Malmö FF vidare i CL-kvalet

Malmö FF spelade 1-1 borta mot FC Riga och tog sig vidare i Champions League-kvalet.

Däremot fick Anders Christiansen ledas ut skadad.

Malmö FF hade bra förutsättningar med sig inför returmötet med FC Riga i Champions League-kvalet. MFF vann nämligen första matchen med 1-0 på hemmaplan.

Skåningarna öppnade returen starkt.

I den 33:e minuten touchar Anders Christiansen bollen till Antonio Colak i straffområdet. Colak gjorde inga misstag och satte 1-0.

Drygt tio minuter in i andra halvlek kvitterade Riga. En lång frispark dimper ner vid bortre stolpen som nickas in till 1-1.

I slutet av den andra halvleken blev Christiansen tacklad av Ritvars Rugins och fick läkarvård. Till slut fick dansken ledas ut med ett rejält lindat ben.

– Jag försöker bara vinna duellerna och får en smäll på min ankel med det är lugnt, säger Christiansen till Expressen efter matchen.

Matchen slutade 1-1. Vilket innebär att MFF är vidare i Champions League-kvalet.