Malmöstjärnan: ”Hoppas vi kan göra som City”

Uppdaterad
Publicerad

Har det öppnats en lucka för Malmö FF att skrälla i Europa League-mötet med storlaget Chelsea? Ja, kanske. I stormötet i Premier League i går föll nämligen Chelsea med 6-0 mot Manchester City. På torsdag möts Malmö och Chelsea i Europa League.

– Det här är en annan typ av tävling, säger Fouad Bachirou i en intervju med SVT Sport.

Inför Malmös möte med Chelsea har inte många röster höjts för att Skånelaget skulle ha någon chans i Europa League-sextondelen. Men chanserna har definitivt inte blivit sämre efter Chelseas förnedrande match mot Manchester City i går (City krossade Chelsea med 6-0).

– Chelsea är ett storlag. Vi följde matchen i går.  Det var en konstig match jag hoppas vi kan göra som Man City, skrattar Fouad Bachirou.

Europa League

”Några topp-topp-spelare”

– Nej, det blir så klart en totalt annorlunda match. Det här är en annan typ av tävling, säger en mer seriös Bachirou till SVT Sport.

– De spelar bra fotboll så klart, en bra manager och några topp-topp-spelare. Det spelar en attackerande fotboll, det blir en utmaning.

Se hela intervjun i spelaren ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Europa League

Mer i ämnet