Man City tog poäng med utespelare i målet

Manchester City spelade 1-1 mot Atalanta i Milano. De sista tio minuterna spelade City med tio man sedan inbytte målvakten Claudio Bravo blivit utvisad.

Man satte dit backen Kyle Walker i målet den sista tiden. Bravo hade blivit inbytt efter pausen efter skadekänning på Ederson. Bravo noterades för ett mindre smickrande rekord: Han är den förste inbytte målvakten som blivit utvisad i Champions Leagues historia.

Utvisningen kom när Bravo gick ut mot frispelade Josip Ilicic och fällde honom. Trots att utvisningen såg klar ut från början granskades den av VAR och det tog fyra minuter innan spelet kom igång igen på San Siro i Milano där Atalanta spelar sin matcher i Champions League.

– I första halvlek var vi överlägsna medan vi fick lida i andra. Under de sista 15 minuterna hade vi problemet med den nya målvakten, säger Citys tränare Pep Guardiola till BT Sport.

Man City såg ut att vara på väg mot segern. Man ledde med 1-0 efter ett mål i sjunde minuten av Raheem Sterling, stolpe in, och strax före paus missade Gabriel Jesus en straff. Atalanta kvitterade genom Mario Pasalics kraftfulla nick i början av den andra halvleken.

Känslomässige Son valde en ödmjuk bugning som segergest

Vårens finalist, Tottenham, tog en nödvändig seger genom att vinna mot Röda Stjärnan i Belgrad med 4-0. Son Heung-Min gjorde 2-0 och 3-0 och bugade i en ödmjuk hälsning till tv-tittarna efter sina mål. Han var fortfarande tagen efter att ha varit med och orsakat, inte skyldig, till Evertonspelaren André Gomes svåra fotfraktur i söndags.

– Jag ville inte fira, jag ville bara respektera situationen. Det har varit några tuffa dagar, säger Son enligt AP.