Manchester Citys galna överkörning – fem mål på 18 (!) minuter

Manchester City förlorade i förra omgången mot Norwich. Det fick Watford sota för.

Efter bara 18 minuter ledde de ljusblåa med 5-0 – och de vann till slut med 8-0.

Det var bara ett mål från Premier League-rekordet.

Manchester City gjorde fullständigt slarvsylta av krisande Watford i dagens eftermiddagsmatch.

Efter förra omgångens mycket oväntade bortaförlust mot nykomlingen Norwich, tryckte de ljusblåa tryckt plattan i mattan direkt från start i dagens tillställning på hemmaplan.

David Silvas 1-0 mål efter 52 sekunder satte tonen, för övrigt det snabbaste målet den här säsongen i Premier League.

Hattrick av Bernardo Silva

Några minuter senare fyllde Sergio Kun Agüero på från straffpunkten. Efter 17 minuter och 20 sekunder tryckte backen Nicolas Otamendi in 5-0. Det är de fem snabbaste målen någonsin genom PL-historien.

I andra halvlek fortsatte City fortsatt göra mål. Först gjorde Bernardo Silva sitt andra och tredje mål för dagen innan Kevin De Bruyne avslutade målskyttet med ett praktskott.

Den största segern i Premier Leagues historia är Manchester Uniteds 9-0-vinst över Ipswich 1995, och City var alltså bara ett mål från att tangera det.