Robin Olsen och lagkamraterna i Cagliari firar hemmavinsten mot Genoa Foto: TT Nyhetsbyrån

Olsens Cagliari tog andra raka segern

Robin Olsen har fått en fin start i sin nya klubb på Sardinien. Igår kväll hemmaslog man Genoa med 3-1 och det var andra raka segern för Cagliari i årets unga Serie A-säsong.

Cagliari hade inte vunnit hemma på Sardinien sen den 20 april. Men fredagens match mot Genoa skulle bli ett trendbrott. Med svenske landslagskeepern Robin Olsen i kassen lyckades Cagliari ta andra raka segern i ligan.

Robin Olsen spelade en viktig roll i den första halvleken. Genoas Christian Kouame fick ostört gå upp i Cagliaris straffområde och nicken från ivorianen såg ut att ge gästerna ledningsmålet. Men Robin Olsen stod för en fin reflexräddning på mållinjen och det var 0-0 i paus.

Direkt efter halvtidsvilan skulle dock Cagliari ta ledningen genom Giovanni Simeone. Robin Olsens första nolla i Cagliari får vänta för i den 83:e minuten kunde tidigare nämnda Christian Kouame dunka in kvitteringen vid Robin Olsens vänsterstolpe och det var utjämnat på Sardinien.

Efter ett självmål av Christian Zapata tätt följt av 3-1 från Joao Pedro skulle dock Cagliari knipa alla tre poängen på hemmaplan. Härnäst väntar en svår bortamatch mot Napoli för Robin Olsen och hans Cagliari.