Ronaldo avgjorde när United vände och vann

Atalanta ledde med 2-0 på Old Trafford efter första halvlek.

Manchester United kom ut som ett annat lag i andra och vann med 3-2.

Det var en match med två ansikten.

Old Trafford kokade av förväntan när gruppspelsmatchen mot Atalanta i Champions League blåstes igång.

I första halvlek var det dock gästerna från Bergamo som levererade.

2-0 till Atalanta i första

Davide Zappacosta hittade Mario Pasalic som kunde rulla in 1-0 från en meters avstånd i den 15:e minuten.

En knapp kvart senare var det dags igen för Victor Lindelöf och Unitedförsvaret att kapitulera igen när Atalanta fick hörna.

Merih Demiral kom upp perfekt mellan Luke Shaw och Harry Maguire och nickade in 2-0 till italienarna.

Rashford målskytt

Hemmapubliken buade ut United i slutet av första halvlek och Ole Gunnar Solskjaer såg konfunderad ut.

Någonting sa nog norrmannen till sitt lag i halvtid som tog skruv; i andra halvlek var Manchester United ett helt annat lag.

Atalantas Josip Ilicic slog bort bollen till Uniteds Bruno Fernandes som hittade Marcus Rashord på vänsterkanten och så stod det 1-2 i den 53:e minuten.

Rashford tvingades lämna planen med en misstänkt skada; in kom både Edinson Cavani och Paul Pogba, som ersatte Scott McTominay.

Ronaldo avgjorde

Efter en hörna för hemmalaget letade sig bollen bort till lagkapten Harry Maguire, som dröjt sig kvar i straffområdet och kunde trycka in kvitteringen 2-2 i den 75:e minuten.

I den 81:a minuten försökte sig United på en hörnvariant som misslyckades; Luke Shaw slog ett perfekt inlägg som prickade Cristiano Ronaldos panna.

3-2 till United och Old Trafford exploderade.

United höll undan för Atalantas försök att kvittera i matchens slutskede och tog sin andra vinst i årets Champions League-gruppspel.

MER RONALDO: Cristiano Ronaldo målskytt för United mot West Ham (19 september 2021)