Rashfords drömmål inledde Englands kross

England stormar mot förstaplatsen i grupp A i kvalet till EM 2020. Inte minst efter 6-0-segern mot Bulgarien – och det var ett riktigt drömmål som blev starten på krossen.

Det var i den sjunde minuten som Manchester United-anfallaren Marcus Rashford fick bollen ute på vänsterkanten. Efter att ha fintat upp en bulgar på läktaren fick Rashford iväg ett hårt skott med högern som målvakten inte kunde rädda trots att han var på den.

Bulgarien är jumbo i grupp A, och ser ut att kamma noll mot England. För i den 20:e minuten utökade Ross Barkley ledningen till 2-0 efter ett mönsteranfall där Raheem Sterling gav honom mer eller mindre öppet mål. Och bara tio minuter senare slog Barkley till igen, den här gången snyggt framspelad av lagkapten Harry Kane.

EM-kval fotboll

England vann till slut med 6-0 sedan Raheem Sterling gjort fyran och femman och Harry Kane det sjätte målet.

Matchen avbröts två gånger om bara i första halvlek sedan engelska spelare fått utstå rasistiska tillmälen.