Mardrömsminuterna och bisarra självmålet fällde svensklaget

Svenskduon Emma Kullberg och Julia Zigiotti Olme inledde på bänken i första matchen för Brighton.

Därifrån fick de se Manchester City göra fyra mål på sju minuter – däribland ett självmål.

Så fort transferfönstret öppnade presenterades såväl Emma Kullberg som Julia Zigiotte Olme för Super League-laget Brighton.

Men de tidigare Häckenspelarna fick inte den start de hade önskat. Mötet med Manchester City slutade med en blytung förlust.

Women's Super League

Gästerna fick dock god hjälp med att spräcka målnollan då Brightonförsvararen Victoria Williams, utan vidare press, snöpligt vinklade in bollen i eget nät. Sju minuter senare stod det hela 4-0.

Med kvarten kvar av matchen byttes landslagsbacken Emma Kullberg in, kort efter det släppte man in två ytterligare mål.

Manchester City, med Filippa Angeldahl (inbytt i 69:e), vann med 6-0 och tog därmed tredje raka segern.