Under rehaben har Zlatan synts till på Hammarbys träningsanläggning Årsta IP. Här tillsammans med sportchefen Jesper Jansson den 31 maj. Foto: B ildbyrån

Milan: Zlatans rehab går bra

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic genomförde under dagen en uppföljande läkarundersökning på sin muskelskada i högra vaden.

Och tongångarna från Milan är positiva. I ett uttalande på sin hemsida skriver Serie A-klubben att svenskens återhämtning går bra och att de inte stött på några komplikationer. En ny läkarkontroll kommer göras om cirka tio dagar. Han återvände till Italien under gårdagen efter en tid av rehab i Sverige. Under den här sejouren kommer Ibrahimovic att stanna kvar i Milano.

Det var på en träning den 25 maj som svensken skadade sig. De första rapporterna gjorde gällande att det handlade om en långtidsskada som kunde hålla honom borta i flera månader.

Serie A omstartar ligan den 20 juni. Milans förhoppning är att Ibrahimovic kan vara spelklar i mitten av juli. Italienska mediauppgifter gör gällande att svensken kan vara spelklar i slutet av juni.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Corona och idrott

Mer i ämnet