Alexander Milosevic har skrivit på för AIK Foto: Bildbyrån

Milosevic tillbaka i AIK

Uppdaterad
Publicerad

Efter fem år utomlands är Alexander Milosevic tillbaka i AIK. Mittbacken, som tidigare spelat fyra säsonger med klubben, har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig fram till slutet av 2018.

”Han har den känslan för AIK”, säger Björn Wesström, Sportchef i AIK fotboll, till klubbens hemsida.

Han lämnade AIK för turkiska Besiktas, nu är Alexander Milosevic tillbaka i Stockholmsklubben.

”Det känns skönt att vara hemma igen. Jag vill vara med på den satsningen som görs nu och ser fram emot utmaningen. Jag ser fram emot att springa in på Friends igen med tröja nummer 6 framför er”, säger Milosevic till klubbens hemsida.

Klubben gick tidigare i vinter ut med att backen Nils-Eric Johansson avslutar karriären på grund av sjukdomsproblem, och det är just den situationen som gjort att AIK vänt sig till Milosevic.

”Med det i baktanke vill vi ha in en spelare som förstår den känslan, någon som är beredd att ge sitt allt för klubben när vi behöver det som mest. Alexander Milosevic är den spelaren, han har den känslan för AIK, för situationen och har också egenskaperna för att backa upp det på planen.”

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.