Zecira Musovic i dag. Foto: Zecira Musovic.

Musovic höll nollan för Chelsea i debuten

Zecira Musovic fick chansen mellan stolparna för sitt Chelsea i mötet med West Ham.

Den svenska målvakten höll nollan när gästerna vann London-derbyt med 2-0.

I december tog Zecira Musovic flyttlasset till Chelsea efter att ha lämnat Rosengård, och i kväll var det dags för debuten.

Borta mot lokalrivalen West Ham tog hon plats i mål och såg lagkamraten Samantha Kerr ge gästerna ledningen efter sju minuter.

1-0 stod sig halvleken ut, men i andra utökade Chelsea omgående. Bethany England satte 2-0, som blev slutresultatet.

Jonna Andersson spelade hela matchen för Chelsea, som leder serien med två poäng före tvåan Manchester City.