SVT Sports expert Daniel Nannskog hoppas att få se Zlatan i Napoli. Foto: Bildbyrån/TT Nyhetsbyrån

Nannskog: Dit får Zlatan verkligen inte gå

Publicerad

Ryktena kring vilken klubb Zlatan Ibrahimovic kommer att hamna i härnäst har blossat upp under den senaste tiden. SVT Sports expert Daniel Nannskog är i alla fall säker på var han verkligen inte vill se svensken spela – Australien.
– Det finns inget som lockar där, säger han.

Zlatan Ibrahimovic lämnar LA Galaxy efter två säsonger i klubben och nu florerar flera rykten kring svenskens nya klubb. En av dem är den australiensiska klubben Perth Glory som bekräftat att de varit i kontakt med stjärnan.

– Det vore otroligt tråkigt om han gick dit. Dit får han verkligen inte gå. Nu vill man se honom på nära håll, se honom tävla mot de bästa. Det finns inget som lockar där, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog.

I stället hoppas han på någon av de italienska klubbarna: Napoli, Bologna eller Milan.

”Napoli hade känt häftigast”

– Det som kittlar mest för mig är Napoli med tanke på hur galen den staden är, Neapel. De har väldigt hängivna fans som verkligen brinner för fotbollen. Inte minst då att kan han ta över stafettpinnen efter den gode Maradona. Det tycker jag är det som hade känt häftigast, säger han.

Bologna ryktas vara ett alternativ som Zlatan överväger för att hjälpa den cancersjuke tränaren och vännen Sinisa Mihajlovic.

– Han skulle absolut kunna göra en sådan sak för sin vän. En fin gest till honom, menar Nannskog.

Vilken klubb tror du att det blir?

– Zlatan är Zlatan så det går inte att tro någonting. Jag har ju hela tiden varit inne på spåret att han skulle vara kvar i Los Angeles så nu vet jag inte vad jag ska tro.

Arkiv: Tre ikoniska mål från Zlatans karriär:

Webbläsaren stöds inte

SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.
Tre ikoniska mål från Zlatans karriär

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer