Marcus Antonsson och Anders Christiansen. Arkivbild. Foto: Bildbyrån

Nannskogs kritik mot MFF efter förlusten

Publicerad

Malmö FF föll borta mot Hammarby under söndagen. Då riktar SVT Sports Daniel Nannskog kritik mot MFF – bland annat för avsaknaden av ersättare för skadade Anders Christiansen.
– De behöver bättre bredd på det centrala mittfältet, säger Nannskog.

Malmös danske spelmotor Anders Christiansen saknades på mittfältet när Hammarby vann med 2-0 på Tele2 Arena. Daniel Nannskog var inte nöjd med det han såg från de regerande mästarna.

– Jag är kritisk, för jag tycker man ska kunna kräva mer av Malmö. De är för beroende av Christiansen. Oscar Lewicki och Fouad Bachirou har inte kvalitet nog för att kunna lucka upp Hammarby. Jag tycker att MFF som klubb behöver bättre bredd på just det centrala mittfältet.

Marcus Antonsson är en annan MFF-spelare som får kritik.

– Jag är inte alls nöjd med Antonsson. Jag tycker inte han tillför det som Malmö behöver och det som Rosenberg behöver hos en anfallspartner. Det blir mest lite djupledslöpande från Antonsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer