Nytt konstmål av Zlatan Ibrahimovic

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka efter sin avstängning. I natt slog han till med ett konstmål när han felvänd i straffområdet tog emot bollen på bröstet och cykelsparkade in bollen i mål. Trots målet förlorade hans LA Galaxy med 1-2 mot New England Revolution.

Efter att ha avtjänat två matchers avstängning är nu Zlatan Ibrahimovic tillbaka. I comebacken senast gjorde han mål och i natt mot New England Revolution var det dags igen för 37-åringen som slog till med ett riktigt drömmål.

I den 84:e minuten tog Ibrahimovic ned bollen med bröstet, inne i straffområdet, skickade upp den med högerfoten och cykelsparkade sedan in bollen med samma fot i mål.

Målet betydde reducering till 1-2 efter att först Cristian Penilla gjort 1-0 i den 45:e minuten och Teal Bunbury drygade ut till 2-0 i den 60:e minuten.

– Jag är väldigt missnöjd och irriterad just nu. Det här duger inte. Det var inte en speciellt svår match att spela, men det är tungt att inte få det resultat vi ville ha, sa Zlatan efter matchen.

Målet innebär att Zlatan nu har gjort elva mål på tolv matcher den här säsongen.

MLS

LA Galaxy logo

LA Galaxy

1 - 2

New England Revolution logo

New England Revolution

Dignity Health Sports Park, Carson, CA
Publik: 20828
Domare: Alex Chilowicz

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.