Tre drömmål avgjorde för Östersund

Östersund hemmavann mot Falkenberg med 3-2. Thomas Isherwood skickade in segermålet i den 88:e minuten.

– Det var ju snyggt, säger Isherwood till C More.

Östersund tog emot Falkenberg hemma på Jämtkraft Arena i en händelserik fotbollsmatch där samtliga Östersundsmål skedde med vänsterfoten. Med sju minuter kvar av ordinarie tid skickade Östersunds Noah Sonko Sundberg in bollen i eget mål fram till 2-2 och det såg ut att bli oavgjort.

Men Thomas Isherwoods boll från kanten gick rakt in i mål och betydde 3-2 och seger för jämtarna.

– Jag hade slagit många inlägg, men nu gick jag för skottet och det var ju snyggt, säger Isherwood till C More.

Dessförinnan hade Östersund gjort två drömmål då först Hosam Aiesh gett Östersund ledningen med 1-0 i den 40:e minuten när han vek in från högerkanten, avlossade vänsterskottet och hittade in med bollen i Hampus Nilssons bortre hörn.

”Stor besvikelse”

– Det var bra. Jag fick en enorm träff, säger Hosam Aiesh till C More.

Charlie Colkett fyllde på med 2-1 med ett eget drömskott. Britten Colkett sköt från långt håll och trots att det gick ganska nära Hampus Nilsson kunde han inte vrädda bollen.

Innan Christoffer Carlsson gjorde halläningarnas första mål på straff hade Kirill Pogrebnyak även hunnit med att bränna en straff och laget fått ett mål bortdömt för offside.

– Det är en stor besvikelse att vi inte får med oss poäng, säger Falkenbergs tränare Hasse Eklund.