Frida Maanum kvitterade sent. Foto: Bildbyrån

Örebro tappade segern sent mot Linköping

Topplaget Linköping fick kämpa för poängen på bortaplan. Örebro ledde matchen länge innan Frida Maanum kvitterade i 90 minuten. 1-1 innebar att att Linköping blev av med tredjeplatsen till Kristianstad.

Hemmalaget såg ut att få med sig alla tre poäng efter Nellie Liljas tidiga ledningsmål. Örebro startade även andra halvlek bäst och hade möjlighet att göra 2-0 men utan att lyckas. I stället jobbade Linköping sig in i matchen ock kvitteringen kom efter ett långskott från Frida Maanum.

Linköpings Lina Hurtig gjorde sin sista match för klubben. Nu väntar proffslivet.

– Jag kan säga att det är en stor klubb och jag är glad och taggad på att få komma dit, sa hon till SVT Sport tidigare i veckan