Karim Benzema tryckte in kvitteringen. Foto: Bildbyrån/Rörligt Viaplay

Oavgjort mellan Real Madrid och Chelsea i den första CL-semin

Real Madrid tog emot Chelsea hemma i ett regnigt Madrid.

Ett mål av Christian Pulisic och Karim Benzema fastställde slutresultatet till 1-1.

Det är nu helt öppet inför returmötet den 5 maj.

Chelsea inledde matchen bra och fick sin första klara chans drygt tio minuten in i matchen men Timo Werners avslut gick rakt på Real Madrid-målvakten Thibaut Courtois.

Men nästa gång gick det bättre.

Christian Pulisic tog emot en hög djupledsboll för att sedan kyligt runda målvakten och sätta dit 1-0.

Efter dryga halvtimmen skulle kvitteringen komma.

Ett långt inlägg in i straffområdet hamnade slutligen hos Karim Benzema som snyggt tog emot bollen med pannan för att sedan trycka in den i nätet, hans sjätte CL-mål för säsongen. 1-1 blev också resultatet i halvtid.

Öppet inför returen

I den andra halvleken byttes den tidigare Chelsea-stjärnan Eden Hazard in för hemmalaget. Trots det så bjöds det inte på några fler mål i den första av två semifinaler.

Det är nu helt öppet inför returmötet som spelas den 5 maj. I den andra semifinalen ställs Manchester City mot PSG.

ARKIV: Nannskog: ”De är favoriter i Champions League” (16 februari)