Rodrygo efter sitt 3-2-mål mot Inter Foto: TT Nyhetsbyrån

Real Madrid tog viktig seger

Real Madrid hade inlett Champions League svagt och behövde en seger i kväll mot Inter.  Och den kom efter en jämn och tuff match mot Inter. Rodrygo satte avgörande 3-2 i 80:e minuten.

Det bjöds på underhållande och fin fotboll i det här mötet där Inter kom tillbaks från ett 0-2-underläge genom två riktigt vackra mål.

1-2-målet kom som ett svar på 2-0, bara minuter efteråt.

Barella klackpassade läckert fram till Martinez som skickade in reduceringen. 2-2 kom i 68:e minuten efter en fin nick av Martinez till Perišić, som vinklade in bollen otagbart.

Men Inters fina spel, speciellt i andra halvlek, gav till slut inget resultat i form av poäng.  Rodrygos mål i 80:e minuten punkterade matchen. 19-åringen sköt in bollen från straffområdeslinjen.

Sergio Ramos gjorde sitt 100:e mål i Real Madrids tröja när han nickade in 2-0.

Tre poäng till Real Madrid gör att gruppen tätnar rejält. Mönchengladbach vann med 6-0 i dag mot Sjaktar och leder på fem poäng, ett före både Sjaktar och Real Madrid. Inter är sist på två poäng.