Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Ronaldo knockad men tvåmålsskytt

Ronaldo målskytt när saudiskt Allstar-lag föll mot Messis PSG

Uppdaterad
Publicerad

I kväll möttes Lionel Messi och Cristiano Ronaldo för kanske sista gången någonsin. Och det var den nyblivne världsmästaren Messi som drog det längsta strået då hans PSG vann med 5-4.

Det var dock inte Ronaldos nya klubb Al Al Nassr som spelade, det var ett sammansatt All Star Riyadh-lag som ställdes mot Lionel Messis PSG.

Och när Messi öppnade målskyttet efter bara tre minuter, efter en fin framspelning av Neymar, såg det mörkt ut för Ronaldo och hans lagkamrater.

Ronaldo tvåmålskytt

Men i den 34:e minuten satte Ronaldo kvitteringen till 1–1 på straff efter att han blivit sänkt av målvakten Keylor Navas. Strax innan halvtid gjorde han även sitt andra genom att slå in sin egen retur nära mål.

Matchen svängde fram och tillbaka, bland annat missade Neymar en straff, innan slutresultatet skrevs till 5–4, efter att brassen Talisca gjort matchens sista mål för saudierna.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: TT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.