Foto: Bildbyrån

Sarri osäker på målvaktsvalet mot Fulham

Uppdaterad
Publicerad

Kepa Arrizabalaga fick böter och blev petad i Chelseas senaste match efter att han vägrat bli utbytt i Ligacupfinalen mot Manchester City. Tränaren Mauricio Sarri är osäker på om han ska låta Kepa stå i morgondagens match mot Fulham.

Det var i slutet av förlängningen i finalen i Ligacupen som Chelseas tränare Maurizio Sarri ville byta ut målvakten Kepa Arrizabalaga. Men målvakten vägrade bli utbytt. Efter det har han straffats med böter och fick inte spela i Chelseas match i Premier League i onsdags.

Imorgon möter Chelsea Fulham men det är osäkert om Kepa kommer stå i den matchen, skriver Reuters.

– Jag tror han kommer spela om en eller två matcher igen, det är jag säker på. Kepa är fortfarande vårt förstaval, så klart, han är ung, utvecklas bra och vi vet att han kan bli en av de bästa målvakterna i Europa, säger Sarri och fortsätter:

– Men i det här läget så vet vi att Willy Caballero gör det väldigt bra. Han (Arrizabalaga) är väldigt viktig i vårt omklädningsrum så vi måste fundera på om han ska stå också.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.