Drömträff bakom Sirius seger

Elias Andersson öppnade målskyttet med en riktig fullträff.

Sirius höll undan och vann på hemmaplan.

Falkenberg är därmed ny tabelljumbo.

Falkenberg som är inblandat i bottenstriden var i stort behov av tre poäng borta mot Sirius. Hemmalaget tryckte på men Falkenberg stretade emot.

Men med lite mer än tjugo minuter kvar av matchen fick Viktor Noring kapitulera i målet när Elias Andersson fick till en riktig fullträff. Tio minuter senare utökade hemmalaget ledningen genom Stefano Vecchia.

Falkenbergs hopp tändes när Edi Sylisufaj gjorde 2–1 med sex minuter kvar att spela – men närmare kom de aldrig. I och med Kalmars seger mot Göteborg i helgen är Falkenberg ny tabelljumbo.