Real Madrids Federico Valverde och Villarreals Álex Baena. Foto: Bildbyrån/TT

Real Madrid-stjärna polisanmäld efter slagsmål på parkering

Uppdaterad
Publicerad

Det gick hett till efter lördagens match mellan Real Madrid och Villarreal i La Liga.

Ett infekterat bråk uppstod på spelarparkeringen.

Federico Valverde ska ha placerat ett knytnässlag i ansiktet på Álex Baena, enligt spanska Marca.

Baena har nu polisanmält Valverde, enligt Villarreals hemsida.

”Villarreal avvisar alla våldshandlingar och tror starkt på spelarens version av händelserna och kommer att stödja honom under hela processen”, skriver klubben i ett uttalande på sin hemsida utan att skriva ut Valverdes namn.

Efter bortalagets skrällseger med 3-2 i Madrid uppstod ett infekterat bråk mellan Real Madrids Federico Valverde och Villarreals Álex Baena på spelarparkeringen utanför stadion Santiago Bernabéu. Enligt spanska Marca placerade Valverde en knytnäve i Baenas ansikte efter ett kort meningsutbyte.

”Väldigt ledsen för det våld jag utsattes för”

Spanska medier rapporterar att bråket härrör från ett tidigare gruff mellan de två, som ska ha utspelat sig under den senaste matchen mellan Villarreal och Real Madrid i januari. Baena uppges då ha yttrat förolämpningar gentemot uruguayanens familj samt ofödda son.

”Jag är väldigt nöjd med lagets imponerande seger i ett stadion som Santiago Bernabeu, men samtidigt väldigt ledsen för det våld jag drabbades av efter matchen”, skriver Baena på Instagram.

KLIPP: Haaland gjorde drömmål mot Southampton (8 april 2023)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.