Ole Gunnar Solskjaer och Paul Pogba Foto: Bildbyrån.

Solskjaer: ”Det finns en agenda mot Pogba”

Uppdaterad
Publicerad

Paul Pogba ryktas bort från Manchester United. Nu uttalar sig tränare Ole Gunnar Solskjaer.

– Det finns en agenda mot Paul, säger han till Manchester Evening News.

Agenten Mino Raiola har varit tydlig med att den franske mittfältaren Paul Pogba, 26, hoppas lämna Manchester United i sommar.

Pogba har fått ytterligare medial uppmärksamhet efter något som liknade ett tjafs mellan honom och lagkamraten Jesse Lingard på Uniteds träningsläger i måndags.

Tränare Ole Gunnar Solskjaer tar nu till orda om sin stjärna, som placeras i Juventus och Real Madrid.

– Det finns en agenda mot Paul. Han är en toppenkille, en professionell idrottsman som aldrig ställt till med problem och har ett hjärta av guld, säger han till Manchester Evening News.

”Finns inga problem”

Solskjaer kommenterar även incidenten med Jesse Lingard.

– Den händelsen är ett tydligt exempel. Paul och Jesse promenerade ihop och det målades upp som ett bråk. Jag vet att ni är här för att sälja historier, men det finns inga problem mellan dem, säger han och fortsätter:

– Paul har alltid velat spela och göra sitt bästa. Vi har inte mottagit några bud över huvud taget. Paul har aldrig bekymrat mig. Han har ett par år kvar på kontraktet och har varit fantastisk sedan han kom tillbaka i träning.

Pogba blev världens dyraste spelare genom tiderna när han presenterades av United sommaren 2016.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.