Sterlings första på tre år – då passade han på gånger två

England tog en grundlig revansch på Spanien i Nations League efter förlusten i premiäromgången. Efter tre mållösa år i Englandströjan passade Raheem Sterling på att göra två mål i 3-2-segern. Ledningsmålet satte han rätt upp i krysset.

– En fantastisk laginsats. Vi var kliniska och spelade bra fotboll, säger Raheem Sterling i C Mores sändning.

En mäktig halvlek räckte för England. En halvlek som Raheem Sterling kommer att minnas.

Mot Spanien kom hans första för England på tre år redan efter 16 minuter. Sterling Spelades fram av Marcus Rashford – trippade fram och avslutade rätt upp i krysset – verkligen. Rätt. Upp. I. Krysset.

– Jag behöver fortsätta att göra mål, säger Raheem Sterling i C Mores sändning.

England körde över Spanien och ledde med 3-0 efter bara 38 minuter – utskåpning. Tottenhams storskytt Harry Kane agerade i en lite mer ovan roll. Skyttekungen stod för två assist till målen.

Men Spanien gav inte upp.

England darrade men klarade sig

I den andra halvleken byttes Paco Alcacer in i den 57:e minuten – i den 58:e hade han reducerat. Hans sjätte mål på tre inhopp för Spanien.

Spanjorerna hade sedan bud på fler mål. En ribbträff, och en misstänkt straffsituation senare kom det också.

Sergio Ramos på Sergio Ramos-vis – nick i mål. 2-3 och Ramon Sanchez Pizjuan i Sevilla kokade. Men kort efter låg locket på – Spanien hann inga fler mål och England fick sin revansch.