Pablo Sarabia firar sitt 4-0-mål. Foto: TT Nyhetsbyrån

Spanien studsade tillbaka – vann stort

I torsdags föll Spanien oväntat mot Sverige i Stockholm och tappade därmed poäng för andra gången i det pågående VM-kvalet. I kväll tog de emot Georgien och då vann de med hela 4-0.

Spanien tog ledningen tidigt då vänsterbacken Jose Gayas skott styrdes in via en georgier och redan innan paus hade Carlos Soler och Ferran Torres fört upp dem i en 3-0-ledning.

I andra halvlek bytte förbundskapten Luis Enrique friskt då han till och med tog ut målvakten Unai Simon och ersatte honom med Brighton-keepern Robert Sanchez.

I den andra halvleken hann Pablo Sarabia göra 4-0 för sitt Spanien.

I den andra matchen i Sveriges grupp blev det oavgjort.

Oavgjort i Kosovo

Greklands Anastasios Douvikas gjorde 1-0 borta mot Kosovo i slutet av första halvlek och det såg ut att räcka till seger, men på tilläggstid kvitterade Vedat Muriqi för hemmalaget.

Resultaten gör att Spanien leder gruppen på 10 poäng efter fem spelade matcher. Sverige är bara en poäng bakom, trots två matcher färre spelade.

Kosovo är trea i gruppen med fyra poäng på fyra matcher. Grekland har tagit tre poäng på tre matcher.

MER FOTBOLL: Sverige segrade mot Uzbekistan