​Stina Blackstenius målskytt igen. Foto: Bildbyrån

Blackstenius målskytt igen – fyra i skytteligan

Fem mål förra veckan. Nytt mål den här. Det har verkligen lossnat för landslagsanfallaren Stina Blackstenius. I 1-1-matchen mot Lille gjorde hon matchens första mål och är nu fyra i skytteligan.

Landslagsanfallaren Stina Blackstenius stänkte in fem baljor i Montpelliers 11–0-kross mot Metz förra veckan.

Borta mot Lille blev det mål igen för den före detta Linköpingsspelaren, när hon 24 minuter in i fotbollsmatchen gjorde 1–0 för Montpellier.

Jakobsson också på plan

Hon och hennes lagkamrater fick dock inte fira någon storseger den här veckan, eller seger över huvudtaget för den delen.

Strax efter Blackstenius mål kvitterade Lille, och matchen slutade 1–1. Sofia Jakobsson, även hon målskytt senast mot Metz, hoppade in i minut 65 utan att påverka slutresultatet.