Stina Blackstenius gör mål mot Aston Villa. Foto: Bradley Collyer

Stina Blackstenius målskytt för Arsenal – efter att hon ramlade

Matchen mellan Arsenal och Aston Villa stod och vägde.

Då byttes Stina Blackstenius in och satte spiken i kistan till 3-1, efter att hon ramlade på bollen.

Landslagsanfallaren Stina Blackstenius byttes in i minut 71.

13 minuter senare satte Arsenal ledningsmålet mot Aston Villa via Lotte Wubben-Moy. Och bara två minuter senare var det dags för Blackstenius – men på ett udda sätt.

Svenskan drev bollen in i straffområdet vände upp, och när hon skulle vända igen halkade hon och ramlade på bollen. Flera Aston Villa-försvarare ropade på hands, men 28-åringen ställde sig upp och sköt in 3-1 till Arsenal, som även blev slutresultatet.

Rachel Daly i Aston Villa fick även ett gult kort då hon uttryckte sitt missnöje till domaren.

Arsenal ligger på en tredjeplats i Women's super league.