• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Erling Haaland och Manchester City ställs mot Bayern München. Foto: Bildbyrån

Stormöte i Champions Leagues kvartsfinal

Uppdaterad
Publicerad

Manchester City–Bayern München.

Det blir ett stormöte mellan de engelska och tyska giganterna när herrarnas Champions League-fotboll fortsätter med kvartsfinaler i april.

I onsdags blev Real Madrid och Napoli klart som de två sista lagen att gå vidare från Champions Leagues åttondelsfinaler. På fredagen lottades kvartsfinalerna som spelas i mitten av april.

I lottningen stod det klart att kvartsfinalerna spelas mellan Real Madrid och Chelsea, Inter och Benfica, Manchester City och Bayern München samt Milan och Napoli.

I semifinalerna i maj möts sedan vinnaren av Inter och Benfica vinnaren mellan Milan och Napoli. Vinnaren mellan Real Madrid och Chelsea möter sedan vinnaren mellan Manchester City och Bayern München.

Herrarnas CL-final spelas i Istanbul lördag 10 juni.

Fem mål av Haaland – City körde över Leipzig:

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Erling Haaland och Manchester City ställs mot Bayern München. Foto: Bildbyrån

Här är kvartsfinalerna i Champions League

Real Madrid – Chelsea (12 april)

Milan – Napoli (12 april)

Inter – Benfica (11 april)

Manchester City – Bayern München (11 april)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.