Manchester Uniteds supportrar fortsätter protestera mot ägarfamiljen. Foto: Bildbyrån

Supportrarna punkterade Liverpools spelarbuss

Uppdaterad
Publicerad

Man United-supportrarnas protester mot ägarfamiljen fortsätter.

När Liverpool skulle ta sig till Old Trafford för kvällens uppskjutna rivalmöte, blockerades bussen som dessutom ska ha fått däcken punkterade.

Söndagen den andra maj skulle Liverpool kommit på besök till Old Trafford för ett tungt rivalmöte i Premier League. Men ligan tvingades skjuta upp matchen efter att Manchester Uniteds supportrar protesterat mot ägerfamiljen och bland annat tagit sig in på planen.

I kväll är det tänkt att matchen ska spelas, men det blev ingen enkel resa till arenan för Liverpool. På vägen till arenan blockerades nämligen lagets spelarbuss av protesterande United-supportrar som enligt The Athletic dessutom ska ha punkterat bussens däck.

På plats sex timmar innan avspark

Polis tog sig till platsen och kort därefter hade supportrarna skingrats och Liverpool kunde rulla vidare med punkterade däck mot Old Trafford.

Manchester Uniteds spelare har i sin tur befunnit sig på sin hemmaarena sedan klockan 15.00. Mycket tidigare än vad man brukar, just för att undvika eventuella problem med protestanterna.

Utanför arenan har tusentals supportrar samlats för att protestera.

KLIPP: Därför protesterar Uniteds fans (3 maj)

Premier League

Manchester United logo

Manchester United

2 - 4

Liverpool logo

Liverpool

Old Trafford, Manchester
Publik: 0
Domare: Anthony Taylor

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.