Svensklaget Wolfsburgs galna segersvit bruten

Hedvig Lindahls och Fridolina Rolfös Wolfsburg hade vunnit 26 raka tävlingsmatcher inför mötet med Bayern München. Men där tog den åtta månader långa segerraden slut.

Stormatchen i Wolfsburg slutade 1–1 sedan hemmalagets Alexandra Popp gjort 1–0 redan i den fjärde matchminuten och Bayerns Mandy Islacker kvitterat i 77:e.

Landslagsmålvakten Lindahl vaktade åter målet och skadedrabbade anfallaren Fridolina Rolfö, som förra helgen gjorde comeback i bortamötet med Bayern München i tyska cupen, hoppade in i stället för skytteligaledaren Pernille Harder i 71:a minuten.

Wolfsburg har inte förlorat sedan 2–4-matchen hemma mot Lyon i Champions Leagues kvartsfinal i mars, och lördagens oavgjorda resultat var det första poängtappet sedan dess.

Obesegrade Wolfsburg leder Bundesliga med 28 poäng på tio matcher. Uppstickaren Hoffenheim är tvåa på 25 och München trea på 22.

Spanska ligan var tillbaka efter en omgångs strejk. CD Tacon har haft en jobbig period men i dag tog klubben sin första seger sedan september mot Real Sociedad. 3-1 blev slutresultat och Sofia Jakobsson gjorde 3-0 i den 85:e minuten. Tacons andra svenska, Kosovare Asllani, blev inbytt i den 73:e minuten men blev poänglös.