Olivia Schough och Sverige kommer att spela inför 12 000 åskådare i landskampen mot England. Foto: Bildbyrån

Sverige lockar – nästan slutsålt i England

Uppdaterad
Publicerad

Plats för 12 000.

Men bara 600 biljetter kvar.

Sveriges fotbollslandskamp mot England kommer att spelas inför så gott som fullsatta läktare.

Trots att det bara är en träningslandskamp, Sveriges sista för i år, lockar det publik. På söndag ska de svenska landslagsdamerna möta England på New York Stadium i Rotherham, många har köpt biljett i förväg och hittills är 11 400 av arenans 12 000 platser sålda.

”Efter ett fantastiskt intresse för biljetterna uppmanar nu klubben alla som vill gå på matchen att boka sin plats så snart som möjligt, eftersom helgens match ser ut att bli utsåld”, skriver Rotherham United på sin hemsida.

Damlandslaget i fotboll

Damlandslaget samlades i går, i förbundskapten Peter Gerhardssons uttagna trupp saknades anfallaren Stina Blackstenius som är kvar i Frankrike och ansluter eventuellt senare i veckan.

Matchen mellan nationerna, båda är kvalificerade till VM i Frankrike 2019, har avspark klockan 14.30 söndag den 11 november.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Damlandslaget i fotboll

Mer i ämnet