• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Muamer Tankovic har precis gjort 1-0 för Hammarby i derbyt mot Djurgården i söndags. Foto: TT

Tankovic lämnar Hammarby

Uppdaterad
Publicerad

Precis innan det internationella transferfönstret slog igen blev det klart att Muamer Tankovic lämnar Hammarby. Han har skrivit på för AEK Aten.

Tankovics kontrakt med allsvenska Hammarby gick ut i somras, men han skrev dock på för en förlängning i ytterligare två och ett halvt år. Efter bara några månader lämnar han klubben.

”Vi har varit medvetna om situationen och vi räknade egentligen med att han skulle lämna redan under vinterfönstret 2020. Det nya avtalet 'Mujo' skrev med oss i somras reglerade tydligt att han hade möjligheten att lämna under innevarande fönster. Nu såg det ändå ut som att vi skulle kunna behålla honom åtminstone säsongen ut, men så dök detta upp i elfte timmen”, säger sportchefen Jesper Jansson.

Tankovic kom till Hammarby 2017, har spelat 83 allsvenska matcher och gjort 29 mål. Han gjorde Hammarbys 1-0-mål mot Djurgården (slutade 1-1) så sent som i söndags.

KLIPP: SVT möter Muamer Tankovic (1 juni 2020)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.