Tottenhams Heung-Min Son deppar. Foto: Bildbyrån

Tottenham har inte vunnit i PL sedan september – VAR räddade en poäng

Uppdaterad
Publicerad

Champions League-finalisterna från i våras, Tottenham, fortsätter att ha det riktigt tungt i Premier League. På lördagen fick de bara 1-1 hemma mot nykomlingen Sheffield United.

Den 28 september i en hemmamatch mot Southampton var senast Tottenham vann en Premier League-match. Sedan dess har de bara kryssat och förlorat och nu är de nere på en blygsam tolfteplats.

Heung-Min Son såg visserligen till att de tog ledningen hemma mot Sheffield United, men kort därefter hade Sheffield United bollen i mål genom David McGoldrick.

Det jublades för mål, men efter en utdragen videogranskning (VAR) såg man att John Lundstram hade varit en hårsmån offside i förarbetet.

– Man blir besviken på hur länge det tar, men om det är offside så är det offside, säger Sheffield Uniteds manager Chris Wilder till BBC.

Inget 1-1 den gången, men det kom istället cirka tio minuter senare genom George Baldock. Sheffield United är på en sensationell sjätteplats i den engelska högstaligan.

Premier League

Tottenham Hotspur logo

Tottenham Hotspur

1 - 1

Sheffield United logo

Sheffield United

Tottenham Hotspur Stadium, London
Publik: 59781
Domare: Graham Scott

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.