• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Nordmaling i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Det brinner i en villa i centrala Nordmaling med kraftig rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten.

Foto: TT Nyhetsbyrån

Mourinho firade galet efter Uniteds sena avgörande

Uppdaterad
Publicerad

Nära ett floppartat 0–0-resultat hemma mot Young Boys.

Då avgjorde Marouane Fellaini i matchens slutsekunder – och José Mourinho firade med att slänga ett ställ med vattenflaskor i marken.

Det som tippades bli en enkel seger för Manchester United i gruppmatchen mot schweiziska Young Boys blev rena motsatsen. Som så många gånger förr i år gick laget mot ett floppartat resultat framför besvikna hemmafans på Old Trafford.

Men i den 91:a minuten skulle fansen äntligen få jubla. Belgiske Marouane Fellaini gjorde som så många gånger förr, och frälste laget i det som i United-kretsar ofta kallas ”Fergie-time”.

Men denna gång nickade inte den välväxte mittfältaren in bollen, i stället vände han om efter en fin pass och rullade in bollen till höger om Young Boys-målvakten David von Ballmoos.

Galet Mourinho-firande

Gladast av alla, eller argast – Manchester United-tränaren José Mourinho, som firade rejält. Portugisen sparkade först ner ett antal vattenflaskor, innan han plockade upp ett helt ställ med flaskor och kastade det rakt ner på marken.

– Vi hamnade i en väldigt svår grupp och att avancera innan sista matchen är så klart positivt. Det finns del positiva saker med matchen, men vi missade för många viktiga lägen, säger Mourinho.

Som sedan övergick till något slags försvarstal:

– Jag har deltagit i Champions League 14 gånger och gått förbi första rundan 14 gånger, sa en stridslysten Mourinho innan han snabbt lämnade intervjun.

UEFA Champions League

Manchester United logo

Manchester United

1 - 0

BSC Young Boys logo

BSC Young Boys

Old Trafford, Manchester
Publik: 72876
Domare: Dr. Felix Brych

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.