Zlatan Ibrahimovic ryktas till Milan. Foto: Bildbyrån

Uppgifter: Zlatan klar för Milan

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic ryktas vara tillbaka i Milan. Den italienska journalisten Carlo Pellegatti säger till SVT Sport att svensken skrivit på ett kontrakt över ett och ett halvt år, men än så länge är inget bekräftat.

– Det är svårbedömt, säger SVT Sports Italienkorrespondent Jennifer Wegerup.

Zlatan Ibrahimovic är en ryktenas man. I flera veckors tid har den långe anfallaren kopplats samman med ett flertal olika europeiska klubbar. I kväll kom uppgifter om att han på nytt är klar för den italienska storklubben Milan. Först med uppgifterna i Italien var journalisten Carlo Pellegatti som säger till SVT Sport att kontraktet sträcker sig över ett och ett halvt år.

– Det är svårbedömt. Zlatan var ju väldigt ledsen när han lämnade Milano 2012. Är det någon gång han ska återvända så är det väl nu, säger Jennifer Wegerup som bevakat italiensk fotboll under en lång tid.

Klubben är en av tre italienska som Ibrahimovic representerat förut, senast han bar den rödsvarta tröjan var 2012 då han lämnade klubben efter två framgångsrika säsonger för spel i franska PSG.

Om Ibrahimovic verkligen är klar för Milan eller om detta bara är ytterligare ett av alla rykten som omger svensken kan bara tiden utvisa.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.