Röslers ilska: ”Domaren är skyldig våra spelare en förklaring”

Uppdaterad
Publicerad

Domaren hamnade i fokus efter matchen mellan AIK och Malmö. Matchen slutade 1-1 efter att Sebastian Larsson slagit in en frispark i sista sekunden. Inte minst Malmös tränare Uwe Rösler var stenhård i sin kritik.

– Domaren tog matchen i sina egna händer. Jag tycker domaren är skyldig våra spelare en ursäkt. Du måste ta ansvar för dina handlingar.

Malmös tränare Uwe Rösler var minst sagt upprörd på huvuddomarens insats i matchen. Han var först och främst tydlig när det kom till det mål som Malmö och skytten Marcus Antonsson fått avvinkat för offside.

– Det andra målet från Marcus Antonsson var onside. Det var inte offside, då skulle det vart game over, säger Uwe Rösler till SVT Sport.

– Hela laget är förkrossat, fortsätter han.

”Domaren tog matchen i sina egna händer”

Rösler var också stenhård i sin kritik åt domarens agerande vid Sebastian Larssons 1-1-mål. Målet inprickat på frispark i den allra sista sekunden.

Du är inte nöjd med domaren?

Rösler flinar och svarar:

– Givetvis var det en helt okej nick från Hugo (Andersson). Domaren tog matchen i sina egna händer. Jag tycker domaren är skyldig våra spelare en förklaring. Du måste ta ansvar för dina handlingar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.