Här är VM:s snyggaste mål

Uppdaterad
Publicerad

Franska Benjamin Pavard har förutom ett VM-guld nu även en individuell vinst att glädjas över. Pavards mål mot Argentina i åttondelsfinalen har utsetts till VM:s snyggaste.

Det var i den 57:e minuten som Frankrikes Benjamin Pavard var framme med högerfoten och sköt in kvitteringen mot Argentina i åttondelsfinalen. Det var 22-åringens första mål i den franska landslagströjan och har nu röstats fram till VM:s snyggaste. Pavard blev därmed förste europé att vinna omröstningen. Förra VM vanns den av James Rodriguez (Colombia) som också vann Puskas-priset för årets snyggaste mål.

Över tre miljoner fotbollsfans har deltagit i omröstningen på Fifas hemsida där Pavards mål vann framför Quinteros (Colombia) frispark mot Japan och Luka Modrics (Kroatien) långskott mot Argentina.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.