Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se intervjun med Zlatan Ibrahimovic – berättar om bilderna på hans son: ”Har mycket press på sig” Foto: AC Milan

Zlatan Ibrahimovic om samtalen med sonen: ”De känner en press”

Uppdaterad
Publicerad

Under sin skadeperiod har Zlatan Ibrahimovic sett Milans matcher från läktaren, tillsammans med sin son.

Med hjälp av det som händer på plan försöker svensken dela med sig av sin erfarenhet.

– Jag förklarar att alla kan göra misstag, säger han i klubbens officiella kanaler.

Efter säsongsavslutningen i somras meddelade Milan att Zlatan Ibrahimovic dragits med en allvarlig knäskada och svensken opererades. Det utgående kontraktet förlängdes efter operationen, men ännu är Ibrahimovic inte tillbaka på plan.

– Jag mår bra och det går framåt för varje dag. Jag följer planen som jag ska följa men tyvärr finns det inget datum för Ibras återkomst, säger han i ett klipp från Milans kanaler.

”Alla kan göra misstag”

I stället har Milans matcher varit tillfällen för Ibrahimovic och hans son Maximilian att prata om fotboll, på deras läktarplats.

– Där kan de se vad jag menar när jag har förklarat. Jag förklarar att alla kan göra misstag, för de känner av en press, precis som för deras pappa. Jag säger till mig själv att misstag inte får hända, att det är omöjligt men i verkligheten, Ibra kan göra misstag. Om Ibra kan göra misstag så kan alla göra det, säger Ibrahimovic.

SE ÄVEN: Zlatan i tårar efter frågan om hans familj (22 mars 2021)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.